Tudjuk mitől lesz jó egy rendezvény…

Neked csak azzal kell foglalkoznod, hogy jól érezd magad, mosolyogj a fotókon és élvezd minden pillanatát az estének. Levesszük a válladról a szervezéssel járó terhet, legyen az esküvő, születésnap, céges rendezvény vagy akár egy lánybúcsú!
Amit garantálni tudunk:
a Wedding Beach rendezvényei Rólad, Rólatok fognak szólni!

Esküvő

Képzelj el egy csodálatos helyszínt, ahol mindent az elképzelésednek megfelelően alakítunk, dekorálunk, ízesítünk és fókuszálunk…sokan azt gondolják, hogy esküvőt szervezni nem nagy kunszt, azt azonban elfelejtik, hogy az ördög sokszor a részletekben rejlik…azonban itt a Wedding Beachen, a rendezvény napjára minden apró részlet a helyére kerül!

Születésnap

Itt az alkalom! Egy évben csak egyszer van szülinapod! Születésnapi rendezvények igényes környezetben, problémák nélkül! Itt nem kell aggódnod, hogy panaszkodnak a szomszédok a hangos zenére, ugyanis nincsenek! Csak a Tiétek a félsziget és legyen szó meglepetés buliról vagy random mulatságról: nincs lehetetlen! Mi mindenben segítünk!

Ballagás

A ballagás mindenképp egy ünneplésre méltó esemény. Család és barátok együtt ünnepelnek és erre legalkalmasabb hely a Wedding Beach. Ne bajlódjon a szervezéssel és főzéssel, mi szívesen levesszük válláról a terhet, legyen szó ballagásról vagy diplomaosztóról: garantáltan felejthetetlen emlék marad!

Babaváró buli

Mindig is szerettél volna egy Gender party-t? Ezen a bulin kiderül, hogy kislány vagy kisfiú lesz-e az új családtag! Mindenki nagyon izgul, jöhetnek a tippek és játékok! Szinte már látjuk magunk előtt, ahogy a sátor rózsaszínbe és kékbe borul… Gyertek és ünnepeljétek nálunk ez a felejthetetlen eseményt!

Családi nap

Céges tréningek és évzárók Kollégái és üzletfelei megérdemlik, hogy a legjobbat kapják, ezért is ajánljuk céges rendezvényei helyszínéül a Wedding Beachet! Legyen szó évzáróról vagy családi napról, nálunk mindenki megtalálja a szórakozást! Jöhetnek az ugráló várak, szabadtéri csapatépítők, mi mindenben segítünk

Tematikus bulik

Tartanál egy óriási halloweeni bulit? nyárnyitó kubai party-t? Egy Rock’n’Roll témájú osztálytalálkozót vagy csak egy húsvéti tojáskeresést a családdal? A legjobb helyen jársz, hiszen a Wedding Beachen mindennek csak a képzeleted szab határt.