Miben más a Wedding Beach?

Kulturált, modern mosdók

Új, modern mosdóinkban nagy hangsúlyt fektettünk a kényelemre. A hölgyeknek nem kell aggódni a sorban állás miatt sem, hiszen a női mosdóban 5 toalett, a férfiban pedig 2 toalett és 3 piszoár található. A Wedding Beach-en rendszeresen visszaköszönő műfüves felületek itt is megtalálhatóak a falakon és a rajta lévő világító és zenélő tükrökben pedig szuper fotók szoktak készíteni vendégeink.

Hűtőházak

Sok helyszínen probléma az érkező sütemények tárolása és a 3 emeletes torta biztonságos, megfelelő hőmérsékleten való elhelyezése. A Wedding Beach-en nem kell aggódni sem a mennyiség, sem a méret miatt, hiszen külön étel és italhűtőkamrával is rendelkezünk, ahol a sütemények mellett az esküvőn megmaradt ételeket is csomagoljuk és tároljuk a másnapi „morzsa” party-ra.

Motoros napvitorla

A félsziget szertartási helyszínére egy óriási motoros napvitorlát helyeztünk el, ami nem csak a napsugaraktól védi vendégeinket, de a nyári zápor ellen is tökéletes védelmet nyújt. Ha a pár pedig sziromágyús kivonulást tervez a szertartás végén a napvitorla egy gombnyomásra feltekeri magát és már durranhatnak is a konfettik.

Szabadtéri táncparkett és bárpult

A Wedding Beach-en szabadtéri táncparkett kialakítása sem akadály. A vacsora alatt a személyzet lepakolja a szertartási helyszínt és már indulhat is kint a nyitótánc. Szabadtéri bárpult és tánctér, sátras DJ pult, kültéri színpad, pálmafák és fényfüzérek, mindez korlátlan hangerővel. A fesztivál hangulat garantált!

Rönk Étterem

A helyszínen található Rönk Étterem 2023 tavaszán teljeskörű felújításon esett át, így megújult, modern belsővel várja vendégeit. Magyarország egyetlen modern stílusú finn rönkházas étterme. Esküvői csomagjaink bármikor variálhatók, kiváló Chefünk számára nincs lehetetlen. Ételérzékenységgel rendelkező vendégeinkre is nagy figyelmet fordítunk, előre egyeztetett, egyedi menüt készítünk. Vendégváró falatok, gyümölcstálak, éjféli menü és minden ami egy esküvőhöz kell.

Megkóstolnád az esküvői menüt vagy teljesen egyedi kéréseid vannak? Várunk szeretettel!